Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SHIF


Lions Bragdlejon

(2018-03-22 14:09)
 
 
I helgen har representanter från fotbollssverige samlats på Scandic Continental i Stockholm för att diskutera den fortsatta processen kring inkludering av parafotboll från Parasport Sverige till Svenska Fotbollförbundet.
 
 
Åsa Llinares Norlin behandlade ämnet om att förebygga ohälsa bland personer med funktionsnedsättning på mässan “Träffpunkt Idrott” i Göteborg. “Det behöver finnas ett behov av förändring, för att få till en förändring”, säger Åsa.
 
 
 
– Känslan är helt underbar nu! Jag kan åka hem och känna att jag lyckats med något så här stort, och att jag förhoppningsvis har visat vägen för framtidens svenska goalballspelare, säger Fatmir Seremeti.
 
Den 25-26 Februari var det premiär för Start Your Impossible Camp i Falun. Där deltagarna fick prova på olika idrotter tillsammans med elitidrottare.
 
 
Nu är äntligen matrikeln inför PyeongChang 2018 här. Under onsdagen lanserade Sveriges Paralympiska Kommitté mediematriklen inför spelen som invigs 9:e mars.
 
Den svenska truppen till Paralympics i PyeongChang är spikad. Totalt 21 aktiva får chansen att representera Sverige under spelen som arrangeras den 9-18 mars.
 
42:a upplagan av Malmö Open är nu genomförd och det blev ännu ett fantastiskt år för en av de största internationella tävlingarna inom parasport.
 
Christian Hedberg gästade Nyhetsmorgon under söndagen för att berätta om sin resa till det svenska Parahockeylandslaget och Paralympics om knappt en månad
 
Malmö Open är återigen igång. Den 42:a upplagan anordnas under helgen och aldrig någonsin har det varit fler länder representerade.
 

SISU hemsida

 

 adolfgrape

räknare
räknare

victoria-fond

Vi reser tryggt och säkert med

Gävlebingo banner utg 1

team sportia

 

Postadress:
Korpförening Heros - Korpen
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Besöksadress:
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Kontakt:
Tel: +46-76-208 55 53, +46-76-144 69 57
E-post: heros@korpen.se

Se all info