Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Rikskorpen


En het, lång och skön sommar är över. Vi är på banan igen och står i startgroparna för att genomföra alla spännande beslut som fattades på förbundsmötet i maj och som gör oss ännu starkare, grönare och skönare.
 
Det kan tyckas självklart när man läser det, men i vardagsstressen är det många gånger lätt att glömma bort de där små sakerna som skapar trivsel och energi. Här är fem tips som boostar kollegorna.
 
Söker du träningsinspiration inför höstterminsstarten? Då är det hög tid att anmäla dig till ett konvent.
 
Du har väl inte missat att höstens roligaste motionsutmaning börjar närma sig! I år kör vi med nya inspiratörer i form av Charlotte Kalla och Anders Hansen men även Danijela Rundqvist som var med i förra årets tävling.
 
Semestern närmar sig och vi väntar och längtar efter högtrycksryggarnas återkomst. Nu är det dags för både styrelse och kansli att logga ut och gå ner i en skön semesterkänsla.
 

PRIDE 2018

(2018-06-20 11:18)
Pridefestivalen, Nordens största festival för homosexuella, bisexuella och transpersoner, börjar dra igång runt om i landet. Precis som tidigare år vill Korpen ta ställning i frågan för människors lika värde.
 
Snart är det midsommar vilket betyder att semestern närmar sig för många. Förbundsstyrelsen vill passa på att tacka för allt engagemang ute i korpsverige.
 
Generalsekreterare Eva Bjernudd sammanfattar Korpens Mötesplats för 2018 som gick av stapeln helgen 25-27 maj. En fantastisk helg med mycket nätverkande och som avslutades med Korpens Förbundsmöte.
 
Mötesplatsen och förbundsmötet 2018 närmar sig med stormsteg och allt som ska hända på Aronsborg i Bålsta börjar ta form.
 

Nya Korpen Örebro

(2018-04-19 10:05)
Den 12 april var en stor dag för Örebro. Då bildades nämligen Nya Korpen Örebro! Det är verkligen roligt att se att så många unga engagerar sig och tar plats i styrelserummet. Se här hur enkelt det är att bilda en ny förening...
 
Den 11-12 april hade förbundsstyrelsen sitt sista styrelsemöte inför förbundsmötet den 27 maj.
 

Framtiden är Korpens

(2018-03-14 17:32)
Vi säger ofta att det är när vi möts som det händer och det är då vi får den stora möjligheten till att inspirera, informera och utbyta kloka tankar och idéer med varandra.
 
Sedan förra Korpnytt har det hänt en hel del med bemanningen på Korpens förbundskansli.
 
När man ger alla chansen att vara med och hjälpa till med föreningens intäktsarbete blir det mycket roligare! Läs gärna Folkspels förslag till punktinsatser under året som bidrar till att ni kan hålla ner egenavgifter och få fler att vara med.
 

Information från Swedbank

(2018-02-21 13:07)
Swedbank har utarbetat ett nytt arbetssätt för att underlätta för ideella föreningar att bli kunder i banken, samt för föreningarna att enklare kunna uppdatera sin information mot banken.
 

 

 

 

 

räknare
räknare

 

Vi reser tryggt och säkert med

 

Postadress:
Korpförening Heros - Korpen
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Besöksadress:
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Kontakt:
Tel: +46-76-144 69 56, +46-76-144 69 57
E-post: heros@korpen.se

Se all info