Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Rikskorpen


Mötesplatsen och förbundsmötet 2018 närmar sig med stormsteg och allt som ska hända på Aronsborg i Bålsta börjar ta form.
 

Nya Korpen Örebro

(2018-04-19 10:05)
Den 12 april var en stor dag för Örebro. Då bildades nämligen Nya Korpen Örebro! Det är verkligen roligt att se att så många unga engagerar sig och tar plats i styrelserummet. Se här hur enkelt det är att bilda en ny förening...
 
Den 11-12 april hade förbundsstyrelsen sitt sista styrelsemöte inför förbundsmötet den 27 maj.
 

Framtiden är Korpens

(2018-03-14 17:32)
Vi säger ofta att det är när vi möts som det händer och det är då vi får den stora möjligheten till att inspirera, informera och utbyta kloka tankar och idéer med varandra.
 
Sedan förra Korpnytt har det hänt en hel del med bemanningen på Korpens förbundskansli.
 
När man ger alla chansen att vara med och hjälpa till med föreningens intäktsarbete blir det mycket roligare! Läs gärna Folkspels förslag till punktinsatser under året som bidrar till att ni kan hålla ner egenavgifter och få fler att vara med.
 

Information från Swedbank

(2018-02-21 13:07)
Swedbank har utarbetat ett nytt arbetssätt för att underlätta för ideella föreningar att bli kunder i banken, samt för föreningarna att enklare kunna uppdatera sin information mot banken.
 
Tränare för hälsa är en ettårig yrkesutbildning med start 20 augusti för dig som vill arbeta med fysisk aktivitet, breddidrott och folkhälsa. Utbildningen genomförs i samarbete med Korpen och anmälan är öppen fram till 30 april.
 

Full fart framåt!

(2018-02-21 11:16)
Vi är inne i en viktig tid för Korpen och vi vill återigen påminna er om att alla era medskick vad gäller Korpens framtid är viktiga.
 
Du har väl inte missat att alla enskilda medlemmar måste ge sitt medgivande till att vi behandlar deras uppgifter i våra system från och med 25 maj i år? Den gamla lagen om personuppgiftsbehandling försvinner och ersätts av GDPR.
 
Riksidrottsförbundet behöver dina svar till hjälp för att utveckla ännu bättre försäkringsprodukter för Svensk Idrott ihop med sin försäkringspartner. Därav hoppas vi att du kan ge dem svar på några frågor i en kännedomsmätning.
 
 
Äntligen är det premiär för Sverigelottens helt nya hjärtlott, som kommer finnas till försäljning under februari månad.
 
I samarbete med PwC inför vi på Korpen Riks fakturaskanning via en fakturaskanningscentral. I samband med detta byter vi fakturaadress. Införandet av fakturaskanning innebär några förändringar som är bra att ha koll på.
 
Nu finns två nya Facebooksidor, Nätverk Korpen och Fokus Korpen 2025. Genom att skapa ämnessidor hoppas vi att det ska bli ett tydligare flöde kring vad som just nu är relevant att diskutera, fundera och dela sina tankar om.
 

 

 

 

 

räknare
räknare

 

Vi reser tryggt och säkert med

Postadress:
Korpförening Heros - Korpen
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Besöksadress:
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Kontakt:
Tel: +46-76-208 55 53, +46-76-144 69 57
E-post: heros@korpen.se

Se all info