Hoppa till sidans innehåll

Brons medalj i Stockholm

09 NOV 2010 10:43
Innebandy Brons till KF Heros i Stockholm International ParaGames.

Helgen den 6 – 7 november deltog KF Heros Innebandy* i Stockholm International ParaGames med ett lag i klassen Div.2.
  • Skapad: 09 NOV 2010 10:43

Efter det inledande gruppspelet på Lördagen med följande resultat...

  

Södertörn Blå/Vit – KF Heros 2 – 1,

KF Heros – Tellus Rosa 5 - 1 samt

KF Heros - Kungsängens IF 8 – 1

  

....placerade sig laget på andra plats i gruppen vilket innebar Semifinal på Söndag f.m mot Tellus Blå ett lag från Västerås.

 

En match som kommer att gå till KF Heros historia som en av de mest dramatiska händelserna inom Innebandyns verksamhet till dags dato. En upplevelse i Idrottens kännetecken när den är som bäst, dramatik, glädje, sorg, bedrövelser, skratt, hopp, förtvivlan, personliga prestationer, ja kort sagt allt det Idrotten kan betyda för människor och dess upplevelser.

 

För att göra en lång historia lite kortare blev det 2 – 2 efter full tid vilket innebar Sudden Death i 5 min. Där lyckas Vi göra ett Mål och hela Laget rusar av glädje in på planen för att hylla målgöraren., men säg den lycka som varar för evigt när det efter ca 30 sekunder går upp för oss att Domare har dömt bort målet för spel med hög klubba, ner på jorden igen och fortsätta. Dags att gjuta nytt mod och hopp i laget för att slutföra perioden. När klockan står på 3.15 blir Vi tilldömda en straff som kan avgöra hela matchen om Vi sätter den, nu är nerverna en stor del av Matchen och Ledningen tar beslutet att detta är ett hedersuppdrag som stundar och Vår Lagkapten får chansen/ansvaret att utföra uppdraget.

Hela hallen är tyst när straffskytten i sakta mak rör sig framåt för avgörande. Men Nej det lyckas inte och en bedrövad ungdom som inte finner tröst i något måste nu tas om hand. Chanser finns åt bägge håll för avgörandet men förlängningen slutar mållös. Nu vidtar straffar, 3 st från varje lag, dags att plocka in de som har mest sinnesnärvaro i detta skede samt att motivera våran bedrövade Lagkapten med Revanschlusta. Men som Ni läsare redan kan förstå lyckas Vi inte skilja på Lagen efter detta heller. Fortfarande oavgjort och Sudden Death straffar får nu avgöra. Avgörandet minuter stundar och i den tredje omgången lyckas Vi inte utan Tellus Blå från Västerås står om segrare.

Båda Lagen förenas i en stor gruppkram och Lyckönskar varandra i kommande matcher.

 

Efter denna gastkramade upplevelse behövde Vi ta en liten paus för att slick åren samt jobba upp humöret till Matchen om tredje pris som skulle spelas mot IFAH2 från Stockholm om ca 1 timme.

 

Från Ledningens håll önskade Vi oss på förhand en lugn tillställning med tidigt avgöranden till vår fördel, men jag tror NI har förstått. Allt man önskar går ej i uppfyllelse. Återigen håller historian på att upprepa sig men Vi lyckas behålla vår ledning på 2 – 1 till slutsignalen och Vi får äntligen fira en fantastisk framgång.

 

Lyckliga, trötta, hungriga, och segerrusiga får Vi äntra Prispallen för att mottaga Bronsmedaljerna och folkets jubel för våra fantastiska insatser under helgen.

  

TACK SKALL NI ALLA HA FÖR DENNA HELG.

Skribent: Karin Morell

Collen Sweden AB

WCVH logga.jpg


 

Mångfaldscertifierad förening genom 

 

 

Vill du swisha KF Heros kan du göra det genom att scanna denna bild inne på swish. 

 

 

 

 

 

 

 

Vi reser tryggt och säkert med

 

Permobils logga

 räknare
räknare

 

Postadress:
Korpförening Heros - Korpen
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Besöksadress:
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Kontakt:
Tel: +46761446956, +46761446957
E-post: This is a mailto link

Se all info

Diplom från Viggo foundation

 

Poster om Heros