Hoppa till sidans innehåll
Mika Kohonen Trophy

Guld i Storvreta Cupen

06 JAN 2012 11:02
Onsdag den 4 januari 2012 skrevs det Historia i Förenings Innebandy verksamhet. Det var dagen då Vi vann Första upplagen av Mika Kohonen Trophy under Storvreta Cupen. En turnering som hade samlat 8 st lag från Linköping i söder till Gävle i norr till denna klass.
  • Skapad: 06 JAN 2012 11:02

Efter en inledande match mot Kungsängens Knigts och seger med 4-1 stod Blåklinten från Linköping för motståndet i andra matchen för dagen, ett Lag vi aldrig tidigare hade mött och inte visste något om, vilket alltid är en trevlig händelse. Här gällde det att vara på hugget från start och spela ett offensivt och klokt spel för att inte släppa till allt för många chanser bakåt. Taktiken kring detta lyckedas bra och slutresultatet skrevs 5-2 till oss.

Efter detta var det dags för ett längre Lunchuppehåll för att spela om gruppseger mot Storvreta senare på em. Vi var redan för match mot Storvreta klar för Semi-final men inställningen var att Vinna även denna Match för om möjligt möta "lättare" motstånd i Semi-finalen. 

Detta var på papperet och spelmässigt det svåraste motståndet hittills och tuffa men shyssta närkamper och ett snabbt spel med bra försvar renderade i en vinst  med 3-0 för oss.

Detta innebar att vi ställdes mot Lidingö i Semi-final som hade kommit två i sin grupp efter IFAH, där för övrigt våra vänner IK Sätra tyvärr inte tog sig vidare från grupp spelet.

Nu var det dax att mobilisera rätt inställning och vilja till denna match för att få chansen att spela Final i denna Cup. Lidingö bjud på tufft motstånd och det var med endast 1.30 kvar av Matchen som vi kunde göra vårt enda Mål och lyckades sedan försvara nollan till segare för FINAL mot Storvreta ännu en gång, de besegrade IFAH i sin Semi.

 

FINAL i Storvreta Cupen - Mika Kohonen Trophy mellan hemmalaget Storvreta och - KF Heros. Spännande och ovisst........

" Viljan att vinna är större än rädslan att förlora" vårt motto inför Matchen.

Här skulle man behöva skriva ett utförligare referat för att få med även alla känslorna kring denna match men jag tror ni förstår. Böljande spel fram och tillbaks. utvisningar och boxplay, Mål och glädje, hårt och schysst spel och slutligen seger till oss med 2-1. GLÄDJEEEEEEEE !!!

Hemresan från Storverta var en lätt match och Sång samt Hurra rop ekade på vägen hem. Tack skall Ni ha alla fantastiska ungdomar för ert uppträdande er inställning och ert kämpande under dagen, Vi är STOLTA över Er.

Skribent: Christer Ringh

Collen Sweden AB

WCVH logga.jpg


 

Mångfaldscertifierad förening genom 

 

 

Vill du swisha KF Heros kan du göra det genom att scanna denna bild inne på swish. 

 

 

 

 

 

 

 

Vi reser tryggt och säkert med

 

Permobils logga

 räknare
räknare

 

Postadress:
Korpförening Heros - Korpen
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Besöksadress:
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Kontakt:
Tel: +46761446956, +46761446957
E-post: This is a mailto link

Se all info

Diplom från Viggo foundation

 

Poster om Heros