Hoppa till sidans innehåll

Upprop

23 NOV 2015 14:10
Söndag den 29/11 kl. 11.30 på Bollhallen – Gävle Strand vill vi att ALLA Heros Medlemmar, Spelare, Ledare , Föräldrar, Anhöriga, Syskon, Assistenter, Styrelse, Nätverk samt alla därtill som VILL hjälpa oss att manifestera vår Mångfald och Omfattning inom föreningen med ett Förevigat GRUPPFOTO.
  • Skapad: 23 NOV 2015 14:10

Detta FOTO skall utgöra en BILD av vår gemensamma verksamhet inom Föreningens ALLA grenar. Det skall utgöra ett syboliskt värde för Föreningens utveckling under de snart 10 år föreningen har funnits. Användas som underlag för Ansökningar kring bidrag till Föreningen samt vara ett bevis på att den Värdegrund och Verksamhetside föreningen vilar på är överensstämmande med den verklighet vi lever för.

BILDEN skall förhoppningsvis även ge oss kraft och inspiration kring att fortsätta utvecklingen för framtida projekt och verksamheter. Vi känner oss stolta över den utveckling vi haft till dags dato, men inte på något sätt färdiga eller klara med föreningens TAK. Men innan Vi bygger TAKET är det av största vikt att VÅRT gemensamma fundament är stadigt och stabilt för den plattform vår förenings stadgar vilar på.

Vi skulle BLI väldigt GLADA om Ni kunde skänka oss 30 minuter av ER tid för att förverkliga detta ögonblick, då Vi alla tillsamman genomför denna historiska BILD inför vårt 10-års JUBILEUM 2016.

Vi jobbar idag på en PLAN för hur vi skall fira detta Jubileum 2016, och återkommer med mera Information kring detta efter JUL o NYÅRS uppehållet under Jan – Feb.

Ni som har HEROS KLÄDER att tillgå, vore VI TACKSAMMA om NI tog med ER för detta tillfälle. Det kommer även att finnas MATCH tröjor att låna för detta FOTO. Vi bjuder på lite FIKA i samband med detta , så det vore bra om NI kunde ge oss en fingervisning om antalet NI kommer vara för detta arrangemang.

 

Hoppas nu att så många som möjligt vill och kan ställa upp på detta arrangemang för KF HEROS

 

MvH

Christer Ringh

KF Heros – Gävle

076-208 55 53

Skribent: Christer Ring

Collen Sweden AB

WCVH logga.jpg


 

Mångfaldscertifierad förening genom 

 

 

Vill du swisha KF Heros kan du göra det genom att scanna denna bild inne på swish. 

 

 

 

 

 

 

 

Vi reser tryggt och säkert med

 

Permobils logga

 räknare
räknare

 

Postadress:
Korpförening Heros - Korpen
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Besöksadress:
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Kontakt:
Tel: +46761446956, +46761446957
E-post: This is a mailto link

Se all info

Diplom från Viggo foundation

 

Poster om Heros