Hoppa till sidans innehåll
ParaGames2011

Brons i år igen ......

21 NOV 2011 10:30
Det blev även i År ett Brons till KF Heros Innebandy under Stockholm International Para Games 2011. Ett repotgage från Cupen finner du här under.
  • Skapad: 21 NOV 2011 10:30

Dag 1.

Helgen den 5-6 november var det åter dags för Stockholm International Para games i Innebandy. Spelplats var som förra året ute i Kungsängen och KF Heros – Gävle var anmälda med ett lag till årets turnering som hade samlat 20 lag fördelat på 3 divisioner. Nytt för i år var att det fanns en Lätt klass man kunde delta i för nybörjare och förutom den var det Svår och Medel som var övriga klasser. KF Heros – Gävle var anmäld till Medelklassen och fick börja sin kvalgrupp på e.m på Lördagen med att möte Tellus Rosa från Västerås, ett rent tjejlag med tuffa och duktiga spelare. Matchen slutade med vinst 7-0 efter en försiktig inledning.

Nästa match var mot IFAH Röd, ett Lag som vi inte hade en aning om och som spelar i Stockholms serien. Efter en trevande inledning på matchen och korrigeringar i halvtid kom spelet igång mycket bättre efter halvtid och Vi kunde även vinna denna Match med 7-0. Målvakterna våra turades om att stå en halvlek var och hade gjort fantastiska räddningar för att hålla nollan i de båda matcherna, detta med bra hjälp från utespelarna.

Sista Matchen för dagen stod på programmet och motståndare var Telge Hammer från Södertälje, ännu ett Lag vi inte visste något om och som såg storvuxna ut och hade vunnit en match samt spelat en  oavgjord match innan. Gruppfinal att vänta. För att placera sig som etta i gruppen behövde vi minst ett oavgjort resultat, och Vi ville verkligen vinna gruppen för att om möjligt få möta lättare motstånd i kvartsfinalen dagen efter. Full fart från början var kommandot och inte låta oss vara rädda för det något tyngre motståndet. Det gick vägen även denna gång och slutresultat blev 5-1 till oss efter mycket bra spel och kämpa insatser av hela Laget.

 

Dag 2.

Kvartsfinal mot Södertörn HIB som hade slagit ut Kungsängens IF för att ta sig till denna match. Nu var det vinna eller försvinna som gällde och vinna ville vi verkligen för det skulle innebära att Vi fick spela minst två matcher till. Och vann gjorde Vi med 7-1 denna gång och det var inget snack om saken, våra spelare presterade den hittills bästa Innebandyn under denna turnering och saker Vi har tränat på började fungera, det känns extra glädjande.

Med en målskillnad på 26-2 stod vi så i semifinal mot IFAH Orange, ett lag som året innan hade spelat i högsta divisionen i Stockholms serien, så nu skulle vi verkligen sättas på prov.

 

Här var det tempo och närkamper som gällde och vi lyckades ta ledningen med 1-0 innan halvtid. I andra halvan kvitterar de och med endast 1 min kvar av matchen gör de 2-1 och Vi förlorar semifinalen även detta år.

 

Bara att ladda om för match om tredje pris och att se till att inte åka hem tomhänta från en mycket spännande och rolig turnering. Våra motståndare var denna gång FIFH från Malmö som något kort om folk samt trötta inte gavs en chans att få några medaljer från oss. Slutresultat KF Heros – FIFH Malmö 7-1 och Vi kunde återigen hämta Bronsmedaljer från denna turnering, med ett löfte att nästa år komma tillbaka för att spela den efterlängtade Finalen. Segare i klassen blev IFAH Orange som besegrade Offensiv Lidingö med 5-1.

 

Något trötta och glada gick hemfärden över McDonald`s för att fira.

Skribent: Christer Ringh

Collen Sweden AB

WCVH logga.jpg


 

Mångfaldscertifierad förening genom 

 

 

Vill du swisha KF Heros kan du göra det genom att scanna denna bild inne på swish. 

 

 

 

 

 

 

 

Vi reser tryggt och säkert med

 

Permobils logga

 räknare
räknare

 

Postadress:
Korpförening Heros - Korpen
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Besöksadress:
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Kontakt:
Tel: +46761446956, +46761446957
E-post: This is a mailto link

Se all info

Diplom från Viggo foundation

 

Poster om Heros