Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Dalecarlia Cup

12 AUG 2010 20:01
Rapport från Dalecarlia Cup
  • Skapad: 12 AUG 2010 20:01

DAG 1

07.00 var det samling på Gävle Centralstation för avfärd mot Borlänge med Tåg den 15 / 7. Väl framme i Borlänge blev vi hämtade med Minibussar för transport till Inskrivningen vid Sportfältet. Därefter var det Minibussar igen till vår förläggning som låg på Gylle skola för ombyte samt inackordering och i väg på match som startade 10.50 mot Borlänge United. Lite nervösa och laddade på samma gång startade matchen i en strålande sol och värme (som skulle ta ut sin rätt mot eftermiddagen, visade det sig) Matchen slutade med Vinst 2-1 till oss och de första poängen var bärjade. Efter matchen var det dax att åka tillbaka till förläggningen för att äta Lunch samt vila inför dagens andra match mot vår vänner från IK SÄTRA, här kom orken att tryta och med ingen avbytare i laget slutade matchen 11-0 till IK SÄTRA. Men som vanligt i detta Lag är det ingen som hänger läpp för det utan tvärtom visar man på god sportsmanschip och gratulerar det segrande laget. Väl hemma på förläggningen igen var det till att börja göra iordning våra sängplatser i skolsalen, samt välbehövliga duschar efter en mycket svettig dag. Klockan 23.00 skall det vara tyst på rummet och det respekterades till fullo.

 

DAG 2

Väckningen var 08.00 för att hinna äta klar Frukosten till 09.00 och däreter var det till att byta om för att åka till Cupens stora begivenhet MATCH MOT CHELSEA UNITED från England- London 11.50. Inga nervösa miner här inte, utan respekt för motståndarna bjuder vi upp till Kamp under första halvlek, återigen visar sig tröttheten lite i andra halvlek och Matchen slutar 5-1 till Chelsea. Men nu väntar det stora ögonblicket GEMENSAMT LAGFOTO, inte alla som har det inte. Vi fick även en flagga av dem som numera pryder en vägg nere på kansliet på Bollhallen. i och med det resultatet fick vi möta Rånäs 4H i kavartsfinal 15.40 på eftermiddagen, så det var bara att åka hem till förläggningen för att äta lunch samt ladda batterierna inför denna match. Rånäs 4H visar sig vara ett allt för tufft motstånd för oss och Matchen slutar med förlust 12-0. Därmed var de sportsliga äventyret över för denna gång, men kvällens begivenheter återstod ju. DISKO för de som ville, nu visade sig Diskot inte vara något för våra deltagare som i stället var ut på Stan för att kolla runt lite. Tyst på rummet skulle det vara 23.00 och ville man vara ute längre (utanför skolan) fick man visa hänsyn om man kom senare, vilket sköttes väldigt bra av Nattsuddarna.

 

Dag 3  

Sista dagen på Äventyret gick åt till att äta Frukost samt städa och ta sig till Stationen för hemfärd till Gävle. Summan av deltagandet är väldigt positivt och uppträdandena under dessa dagar har varit en fröjd att se, VI ÄR PÅ GÅNG och har lämnat många minnesvärda avtryck hos våra motståndara och arrangörerna under denna Cup. Och inte vart det väl sämre av att det blev en STOR bild i DalaDemokraten på Jonte när han sulfintar en Borlänge spelare från Torsdagen Match.  TACK SKALL NI HA ALLA HEROITER FÖR EN MYCKET BRA GENOMFÖRD TURNERING - VI KAN ALLA KÄNNA OSS STOLT ÖVER VÅRA INSATASER. 

 

Här följer lite bilder och Filmer från Dalecarlia Cup 2010, bara klicka på länken.

Laget anländer till Borlänge

Match mot Borlänge United

Match mot Chelsea FC

 

Resultat Dalecarlia Cup 2010

 Klicka på bilden för större format

Heros/Chelsea

 

 

Skribent: Karin Morell

Collen Sweden AB

WCVH logga.jpg


 

Mångfaldscertifierad förening genom 

 

 

Vill du swisha KF Heros kan du göra det genom att scanna denna bild inne på swish. 

 

 

 

 

 

 

 

Vi reser tryggt och säkert med

 

Permobils logga

 räknare
räknare

 

Postadress:
Korpförening Heros - Korpen
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Besöksadress:
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Kontakt:
Tel: +46761446956, +46761446957
E-post: This is a mailto link

Se all info

Diplom från Viggo foundation

 

Poster om Heros