Hoppa till sidans innehåll

Resa till Hedemora 27 nov.

29 NOV 2010 09:52
Lördagen den 27 nov.Var KF Heros på besök i Hedemora (spelplats Vikmanshyttan) för att spela 2 st Träningsmatcher mot Dala Lag. Vi fick möta KAIS Mora samt IBF Hedemora.
  • Uppdaterad: 06 FEB 2018 15:38

Detta blev en händelserik Lördag som kommer att kommas ihåg med blandade känslor. Om vi börjar med det rent resultatmässiga så slutade Matcherna med Vinster i båda, mot KAIS Mora skrevs slutresultatet till 8 - 1 till Heros och i Matchen mot IBF Hedemora blev siffrorna 10 - 0 till Heros.

Men det är kanske olyckan i andra matchen som kommer att minnas mest. Efter ca 3 min in i första perioden ramlar vår Oscar tillsammans med en Hedemora kille ner bakom vårat Mål ( en schysst närkamp om bollen ) Ett skrik av smärta får alla spelare att stanna upp och personligen rusar jag ( Christer ) in på planen för att se efter vad som hänt, när jag kommer fram försöker jag lokalisera vad som hänt, Oscar vrålar ut sin märta och jag konstaterar att knäskålen har hoppat ur led. AMBULANS gäller och vi försöker stabilisera benet samt ta hand om Oscar efter bästa förmåga.

Nu krävs stor tröst samt pedagogisk sinnesnärvaro för att mildra smärtan. Ambulansen kommer efter ca 1.15 min ( känns  som en evighet, kan jag intyga) och snabb åtgärd med Lustgas och tillrättaläggande av knäskålen sker, därefter Ambulansfärd in till Falu Lasarett för Röntegen och sprutor.

Lyckligtvis kunde Läkare konstarera att inga inre skador på knät hade skett, vilket var Mycket glädjande. Efter behandling och kontakt med olika Läkare skulle Vi då ta oss Hem till Gävle var tanken. Nu väntar nästa utmaning, det går varken Buss eller Tåg hem till Gävle. Vill bara här påpåka att Vädrets makter över Gävlebukten håller på att likna Snöovädret 1998 ( för Er som minns ) Och Vi får helt sonika kalla på Sari och Minibussen som släppt av deltagarna i Gävle att komma och Hämta oss. Vid 22 tiden på Lördag kväll kommer vi hem efter en Utflykt till Dalarna trötta, hungriga, och tagna av dagen händelser. Så kan en Dag i Idrottens teckan vara och Vi har åter fått en NY erfarenhet att lägga på minnet. // Christer.

Skribent: Christer Ringh

Collen Sweden AB

WCVH logga.jpg


 

Mångfaldscertifierad förening genom 

 

 

Vill du swisha KF Heros kan du göra det genom att scanna denna bild inne på swish. 

 

 

 

 

 

 

 

Vi reser tryggt och säkert med

 

Permobils logga

 räknare
räknare

 

Postadress:
Korpförening Heros - Korpen
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Besöksadress:
Brunnsgatan 46
80252 Gävle

Kontakt:
Tel: +46761446956, +46761446957
E-post: This is a mailto link

Se all info

Diplom från Viggo foundation

 

Poster om Heros